Kategori De bästa recepten


De bästa recepten

Svärmorsspråk

Svärmors tungor är en typisk Piemonte-bakad produkt, en blandning mellan ett bröd och en brödstång, idealisk att avnjuta vid lunchen som en ersättning för bröd eller för att serveras för en aperitiff åtföljd av pålägg, ostar och gott vin. När jag stötte på det här receptet försökte jag ta reda på var dess namn kom ifrån och jag hittade den här frasen & 34; Vi kommer att kalla dem svärmors språk, eftersom bara svärmor har så långa tungor & 34; stygg men vacker;) Tja vänner, jag lämnar dig till dagens recept och jag önskar er en bra söndag, jag är på det andra kaffet och jag vet ännu inte vilken tur att ge till dagen, vi får se, kyssar: * Förfarande Hur man gör mammas tungesevitino: Sätt i en skål med ingredienserna för syran.
Läs Mer
De bästa recepten

Ärtapasta med broccoli

Efter att ha testat linspasta receptet, här är jag igen för att testa en alternativ typ av pasta: ärtapasta. Glutenfri, utan kontaminering och med organiska ärtor, har denna pasta en fin smak som lätt kan kombineras med andra grönsaker. Jag klädde den med sauterad broccoli, körsbärstomater och pinjenötter och jag förde till bordet en hälsosam, äkta och välsmakande första maträtt.
Läs Mer
De bästa recepten

Syrlig med vispad bakelse

Recept tårta med vispad shortcrust bakelse av del 27-04-2019 Uppdaterad 29-04-2019 Syren med whipped shortcrust bakverk är ett recept av Luca Montersino, även känd som Linzer terta. Det är just ett recept baserat på vispad konditorivaror, ett preparat som jag hittills bara använde för att göra kex.
Läs Mer
De bästa recepten

Jordnötssmörkaka

Jordnötssmörkakan är en dessert du inte kan missa om du gillar den här typen av torkad frukt. Chokladchiparna inuti degen gör denna kaka ännu smakligare, men de är inte nödvändiga, så om du föredrar kan du utelämna dem. Doftande, mjukt och utsökt, det är också snabbt att förbereda, därför perfekt för en Yankee-tema kväll eller helt enkelt om du vill ta en annan efterrätt till bordet för att förvåna dina gäster!
Läs Mer
De bästa recepten

Snabba thermomix-croissanter

Recept Thermomix snabba croissanter från 03-06-2015 Uppdaterad 04-09-2018 Hur många gånger vill vi förbereda en croissant men idén att behöva vänta länge innan den är klar har motarbetat oss? Av denna anledning finns det ett recept för snabba croissanter, som ska göras ännu snabbare med Thermomix och i mycket få drag.
Läs Mer
De bästa recepten

Bläckfisk och potatis

Calamari och potatis recept från 12-03-2013 Uppdaterat 10-08-2017 I morse ger jag dig receptet för bläckfisk med potatis, en maträtt som du kan servera som en varm aptitretare till en fiskbaserad middag eller som en huvudrätt. enkel maträtt. Bläckfiskens färskhet och potatisens kvalitet du kommer att använda (de måste vara fast och mjöl) kommer att göra skillnaden, skålen måste smaka på havet och potatisen måste smulas i munnen;) Nu säger jag adjö och jag börjar jobba, jag måste försöka stänga allt jag måste göra av två, idag väntar jag på den andra eftermiddagen som ägnas åt förberedelserna av påskrecept med min syster, jag förbereder desserter och hon hjälper mig med dekorationerna, och mellan en röra och den andra vi tar chansen att vara tillsammans och göra 2 & 34; röra & 34; ;) Jag önskar dig en bra dag, docka.
Läs Mer
De bästa recepten

Quinoa och grapefruktsallad

Quinoa och grapefrukt sallad recept från 09-01-2020Qinoa och grapefrukt sallad är en läcker och annorlunda maträtt. Den mest specifika ingrediensen är litchi, som du så småningom kan ersätta med druvor, och du kan inte hitta den. Resultatet blir en rik, fräsch och välsmakande sallad, perfekt för att få en fräsch anda till vinterbordet.
Läs Mer
De bästa recepten

Thermomix potatisgateau

Thermomix potatisgateaurecept av 05-10-2015 Uppdaterat 04-09-2018 Potatisgateau (eller potatisgattò) är en potatisflan typisk för napolitansk mat. E & 39; betraktas som en enkelrätt och serveras vanligtvis under de kallaste perioderna. För dig som gillar det varmt och de som föredrar det vilade eller kallt kan potatisgateauen ätas på alla sätt så länge du inte missar den typiska mozzarellaen.
Läs Mer
De bästa recepten

Apple smoothie

Apple smoothie recept från 04-10-2017 Uppdaterat 04-10-2017 Apple smoothie är en äkta drink, designad speciellt för de små. För att göra detta behöver du äpplen, socker, mjölk, is och på några minuter är smoothien klar med vilken du kan äta en rik frukost eller ett hälsosamt mellanmål.
Läs Mer
De bästa recepten

Rulla med paprika

Receptrulle med paprika från 06-05-2007 Uppdaterad 07-11-2017 Här är ett fint recept för en salt rulle med paprika. Basen är gjord med äggpasta, men pastan kan också ersättas med smördeg om du föredrar, för fyllningen istället ... ricotta och grillad paprika, en lätt och välsmakande kombination.
Läs Mer
De bästa recepten

Kottar recept

Hej alla, jag är Misya eller Flavia Imperatore, jag är 34, gift med Ivano och Elisa mamma, jag är från Neapel, en älskare av resor, god mat och utmärkt sällskap.
Läs Mer
De bästa recepten

Pretzel recept

Hej alla, jag är Misya eller Flavia Imperatore, jag är 34 år gammal, gift med Ivano och Elisa mamma, jag är napolitansk, älskare av resor, god mat och utmärkt sällskap.
Läs Mer
De bästa recepten

Korgar med ägg och bacon

Receptkorgar med ägg och bacon av 08-08-2014 Uppdaterad 27-08-2018 När jag är utomlands har jag aldrig problem att anpassa mig till det lokala köket, tvärtom, jag är alltid väldigt öppen och nyfiken på att uppleva något nytt . På frukost, om jag inte kan äta espressokaffe och en croissant med grädde, faller jag tillbaka på den klassiska amerikanska frukosten som Bacon och ägg erbjuder i alla internationella hotell.
Läs Mer
De bästa recepten

Turkiet rullar med spenat

Recept Turkiet rull med spenat 11-18-2014 Uppdaterad 29-08-2018 Den klassiska kalkonrullen som jag förbereder hemma är fylld med skinka och ost, men som ni väl vet, gillar jag inte att äta hela tiden samma saker så jag gjorde en variant med spenatfyllning, omelett och kokt skinka.
Läs Mer
De bästa recepten

Marinara ris sallad

Marinara ris sallad recept av 02-07-2015 Uppdaterat 03-03-2017 Marinara ris sallad är en maträtt som jag älskar på sommaren, färsk, välsmakande och med havsmak, vad mer kan du be om; ) Den version som jag föreslår är med räkor, lax, tonfisk och musslor men lämpar sig helt klart till tusen varianter, tillägg eller ersättningar, kort sagt, om du vill ha ett alternativ till den klassiska och heta skaldjurrisotto, marinara-rissallad är receptet för dig;) Idag är jag fortfarande borta här i Milano, utöver kongressen, det trevliga med att vara här är att träffa gamla vänner, prata och ha möjlighet att gå och smaka på något nytt .
Läs Mer
De bästa recepten

Napolitansk rustik

Neapolitan rustik recept av 03-21-2014 Uppdaterad 02-10-2018 Neapolitan rustic är en klassiker av traditionell napolitansk mat, det är en söt shortcrust konditorivar med en salt fyllning gjord av ricotta, ägg, salami och pecorino, en söt kontrast som kommer att vinna dig över för dess specialitet.
Läs Mer
De bästa recepten

Agretti med citron

Agretti citronrecept från 02-24-2017 Uppdaterat 02-20-2018 Citron agretti är det enklaste sättet att ta med denna sidamat till bordet. De är fräscha och lätta, de minns smaken på chard men är väldigt läcker för sin konsistens & 34; spaghettosa & 34 ;. Du kan kombinera dem med fiskrätter som med kötträtter, citron agretti gifta sig med allt du vill och är beredd på mycket kort tid men framför allt mycket lätt.
Läs Mer
De bästa recepten

Banan bröd

Bananbrödrecept från 01-03-2014 Uppdaterat 01-09-2016 Bananbröd är en utsökt efterrätt av amerikansk ursprung skapad för att kunna använda bananer som är för mogna för att ätas ensamma. E & 39; en förberedelse som jag verkligen gillade, en mjuk och doftande plommonkaka, och för att förbereda det finns det många recept och varianter, det finns de som förbereder absolut bananbröd, de som sätter pekannötter eller tillsätter mörk choklad som jag gjorde.
Läs Mer